Voor het invullen van de Europese 5 jaar Tamron garantie registratie van u uw nieuwe Tamron objectief gaat u naar www.5jaar-tamron.nl.  Lees aldaar voor de registratie de voorwaarden door, zodat ook u zeker bent van deze exclusieve 5 jaar Europese garantie. Let op! Deze 5 jaar garantie is alleen van toepassing voor eindgebruikers en als u aan de vermelde voorwaarden voldoet. U dient uw Tamron objectief uiterlijk binnen 2 maanden na de aankoop via het registratieformulier te registreren.


Tamron Europe GmbH heeft na een aantal jaren de sticker voor de 5 jaar garantie aangepast. Reeds aanwezige voorraad met de ‘oude’ stickers blijven gewoon geldig en worden tot einde voorraad uitgeleverd door de Tamron dealers.

Dit nieuwe en gemakkelijk herkenbare ontwerp is tevens direct het symbool dat het gaat om een echt Tamron product, dat officieel en legaal in de Europese Economische Unie is ingevoerd. Tegelijkertijd zal het gebruik van de papieren garantie registratiekaart, voorheen ook opgenomen in de Tamron dozen, worden gestopt om op die manier het verbruik van papier alsmede de CO2-uitstoot die tijdens het vervoer optreed te verminderen. 

Picture