Door een TAMRON TAP-in Console aan te sluiten en de speciale software via een USB-aansluiting op uw computer te draaien, kunt u de firmware in geselecteerde Tamron-objectieven updaten (controleer de compatibiliteit van uw objectief) en verschillende functies van het objectief eenvoudig aanpassen om aan uw behoeften te voldoen. Met behulp van het nieuwe accessoire en een internetverbinding heeft u altijd en overal toegang tot een speciale website en kunt u zelf de firmware bijwerken. Bovendien kunnen geselecteerde objectieven aangepast worden door verschillende instellingen , zoals AF, VC en focus limiter, aan te passen aan uw voorkeuren op basis van hoe u het objectief wilt gebruiken, waardoor het nog veelzijdiger en gebruiksvriendelijker wordt.

Download HIER de Tamron Tap-In Utility-software voor Windows en Mac.